BURSA ORHANGAZİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısı Yapıldı

2018 / 2019  Eğitim Öğretim yılı güvenlik toplantısı Kaymakamlık Konferans Salonunda 25/10/2018 tarihinde saat 10:30 da İlçe Kaymakamı Sayın Dr. Yalçın Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısı Yapıldı

2018 / 2019  Eğitim Öğretim yılı güvenlik toplantısı Kaymakamlık Konferans Salonunda 25/10/2018 tarihinde saat 10:30 da İlçe Kaymakamı Sayın Dr. Yalçın Yılmazbaşkanlığında gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarının güvenlik konuları başta olmak üzere, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele konularının ele alındığı toplantıya İlçe Kaymakamı Sayın Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Halis Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, Malmüdürü Doğan Başyazıcı, İlçe Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Ayça Gündüz, okul aile birlik temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz,  Okul güvenliğinin  altını çizerek, “ Çocuklarımızın rahat huzurlu bir eğitim alması için hepimiz, öğrenci velileri, okul aile birlikleri, servis sorumluları ve kim varsa birbirimize yardımcı olmak zorundayız. Birinci hedefimiz güvenli eğitimdir. Güvenli eğitim yapabilmemiz için güvenli bir ortam lazım.”dedi.

Belediye başkan yardımcısı Necmettin ŞAHİN, “ Eğitim, Öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte bizlere düşen görev çocuklarımızın, gençlerimizin ve öğrencilerimizin en güvenilir, en sağlıklı ortamlarda kaliteli bir eğitim almalarını sağlamaktır. Biz de belediye olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Okullarımızla ilgili gerek eğitim gerek çevre düzenleme ile ilgili ihtiyaçlarda birçok katkımız oldu bundan sonra da olmaya devam edecek. Her çocuk ve gencimiz bizim için çok kıymetlidir. Onların en iyi şekilde yetişmeleri için bütün imkânlarımızı seferber etmeye hazırız ”diye konuştu.

Toplantıda yapılan konuşmalarda, başta okul müdürleri olmak üzere tüm yetkili birimlere gerekli uyarılar yapıldı. Öğrencilerin her türlü kötü alışkanlık ve davranışlardan uzak tutulabilmesi, servis ve kantin işletmeciliği gibi sağlık ve can güvenliği içeren hassas konularda okul yönetimlerinin tüm gayret ve dikkatleriyle çalışması gerekliliği vurgulandı.

Konuşmaların ardından söz alan katılımcılar, okullardaki ihtiyaç, talep ve önlemler konusundaki görüşlerini iletirken, başta Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın YILMAZ ve Orhangazi Belediye Başkan  Yrd. Necmettin Şahin olmak üzere tüm ilgili amirler gerekli notları alarak, çözümler konusunda çalışmalar yapılacağı, gerekli önlemlerin alınacağı ve takipçisi olunacağını belirtti.

25-10-201825-10-201825-10-201825-10-2018

Camikebir Mah. Tozkoparan Cd. Hükümet Konağı B Blok Orhangazi BURSA - 0224 573 51 79

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.