BURSA ORHANGAZİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

2018 - 2019  Eğitim Öğretim yılı Okul Güvenliği Toplantısı Kaymakamlık Konferans salonunda ilçemiz Kaymakamı Sayın Dr. Yalçın Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.
2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların güvenlik konuları başta olmak üzere ,uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele konularının ele alındığı Okul Güvenliği toplantısına ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, İlçe Jandarma Komutanı Jand. Yzb. Ali Kanber, Belediye, Emniyet Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü yetkilileri, Mahalle Muhtarları, okul aile birliği  temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz,  Okul güvenliğinin  altını çizerek, “ Çocuklarımızın rahat huzurlu bir eğitim alması için hepimiz, öğrenci velileri, okul aile birlikleri, servis sorumluları ve bütün paydaşlar olarak birbirimize yardımcı olmak zorundayız. Birinci hedefimiz güvenli eğitimdir. Güvenli eğitim yapabilmemiz için güvenli bir ortam lazım.”dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun;Okulların daha güvenli hale getirilmesi için İlçedeki tüm paydaşlarla uyum halinde çalıştıklarını ve okullardan gelecek ihtiyaçlar doğrultusunda hareket edileceğini ifade etti. 

Toplantıda yapılan konuşmalarda, başta okul müdürleri olmak üzere tüm yetkili birimlere gerekli uyarılar yapıldı. Öğrencilerin her türlü kötü alışkanlık ve davranışlardan uzak tutulabilmesi, servis ve kantin işletmeciliği gibi sağlık ve can güvenliği içeren hassas konularda okul yönetimlerinin tüm gayret ve dikkatleriyle çalışması gerektiği vurgulandı.

Konuşmaların ardından söz alan katılımcılar, okullardaki ihtiyaç, talep ve önlemler konusundaki görüşlerini iletirken, başta Orhangazi Kaymakamı Sayın Dr.Yalçın Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun olmak üzere tüm ilgili amirler gerekli notları alarak, çözümleri konusunda çalışmalar yapılacağı, gerekli önlemlerin alınacağı ve takipçisi olunacağını belirttiler.

12-09-201812-09-201812-09-201812-09-2018

Camikebir Mah. Tozkoparan Cd. Hükümet Konağı B Blok Orhangazi BURSA - 0224 573 51 79

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.